Akomodim

LLIXHA, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
0683775495 / 0686216764
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel Bar Restorant Manga ka një hapsirë komode qëRead More

Share
Kryqëzimi Kuben, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+355 68 20 56 824 / +355 67 44 40 599
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant I krijuar për të arritur ekselencën Hotel “Doda”Read More

Share
Hotel Radomira
Radomirë, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
0682777129
Camping

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant Hotel Radomira,  ndodhet në Radomirë të Dibrës .Read More

Share
 • 172
  Shares
Bulevardi Elez Isufi 17, Peshkopi, Albania
Hours: Open today 6:30 - 22:30
+35569 207 0107
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant, Bar   ”KORABI”: Hotel, Bar, Restorant, Piceri, Pastiçeri.Read More

Share
 • 171
  Shares
Rruga Tercilio Kardniali, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35569 209 8186
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel Hotel luksoz me katër yje që karakterizon traditën, prestigjinRead More

Share
 • 5
  Shares
Rruga Rasim Fetahu Bardulla, Peshkopia, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35568 275 4817
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel Hoteli Amma ofron dhoma dopjo dhe familjare kuRead More

Share
 • 7
  Shares
Bulevardi Elez Isufi, Peshkopi, Diber, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
+35569 6741378, +355 218 24 616
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Hotel, Restorant I pozicionuar ne qender te qytetit te peshkopiseRead More

Share
 • 517
  Shares
Rruga Peshkopi-Maqellare, Diber, Albania
Hours: Open today 08:00 - 00:00
+35568 406 2613, +35569 270 6613
Hotel

Kanalet tona:     Kategoria: Bar, Hotel, Restorant, Pishine   Zerja Resort është një ngaRead More

Share
 • 206
  Shares
Radomirë, Peshkopi, Dibër, Albania
Hours: Open today 00:00 - 00:00
0682777129
Camping
Partnerët: